Sportovní aerobik – Singl 2019

 Představujeme Vám závodnice sportovního aerobiku – Singl pro rok 2019.

Simonka Ortmanová

Simonka si v sezóně 2019 zacvičila hned ve dvou výkonnostních třídách. V jarní části sezóny začínala na soutěži ČMP, odkud si odvezla několik medailí. V podzimní části už si Simi vyzkoušela III.VT a vedla si na jedničku.

Za největší úspěch považujeme 3. místo na soutěži ČMP v kategorii 8-10 let.

Klaudinka Kamlerová

Klaudinka cvičila v kategorii jednotlivkyň 8 – 10 let dva roky. Po celou dobu podávala lepší a lepší výkon a hlavně neskutečně bavila diváky, což je samozřejmě také důležité.

Za největší úspěch považujeme 2. místo v kategorii jednotlivkyň 2.VT v Mladé Boleslavi. V roce 2020 už Klaudinka postupuje do 1.VT. Budeme jí moc držet palce!

Šárinka Dudáčková

Šárinka si v sezóně 2019 poprvé zazávodila jako jednotlivkyně v kategorii 8-10 let ve III.VT.

Naším největším úspěchem bylo krásné 2. místo v Otrokovicích. V roce 2020 se Šárinka představí v kategorii 11-13 let a nastupuje i do vyšší výkonnostní třídy. Šárinka tuto úlohu bere zodpovědně a pilně trénuje. Budeme držet palce!

Karolínka Janoušová

Karolínka v roce 2019 závodila v kategorii 11-13 let ve II. výkonnostní třídě, kam se probojovala v roce 2018. Udělala ohromný výkonnostní posun.

Nejlepší úspěch je 4. místo z Mladé Boleslavi. V roce 2020 Kája postupuje do vyšší věkové kategorie, kde jsou obtížnější prvky. Pere se s tím statečně. Držíme palce!

Emička Trnková

Emička se v roce 2019 představila ve II. VT, kam si postup vybojovala perfektním výkonem z předchozího roku. Start ve vyšší třídě byl pro ní velkou výzvou, kterou hned od prvního startu zvládla skvěle a v každém závodě se probojovala do finále.

Největším úspěchem byla stříbrná medaile z jarní části závodů a svoji formu potvrdila i na podzim, kdy obsadila 3. místo. Skvělými výsledky si tak zajistila postup do nejvyšší výkonnostní třídy. Před Emčou je tedy další výzva a my jí držíme palce, ať se jí daří co nejlépe!

Sárinka Skalická

Sarča závodila v roce 2018 v kategorii singl 11-13 let ve 2.VT.

V roce 2019 postupovala do vyšší výkonnostní třídy z posledního možného postupoveho místa, proto pro nás byl nejlepší výsledek hned na prvních závodech v Brně, kde Sárinka ovládla celou kategorii a vyhrála 1. místo krásným překvapením. V nadcházející závodní sezóně Sarča postupuje do 1.VT, kde ji budeme moc držet palce!

Sabrinka Nguyen

Sabrinka v roce 2019 závodila v kategorii singl kadet, kde je obrovská konkurence. Vedla si skvěle! Celou sezónu končila těsně před branami finále.

Za největší úspěch považujeme 8. místo v Českých Budějovicích, kde si Sabrinka zacvičila konečně i finále, a 11. místo z MČR. Přejeme hodně sil a štěstí do další sezóny!

Anežka Fořštová

Pro Anežku bylo v sezóně 2019všechno poprvé. Poprvé si vyzkoušela jaké to je závodit a také jaké to je cvičit na ploše sama. Áža si vedla velmi dobře. Každým závodem se zlepšovala. A na podzim se probojovala i do finále, kde skončila ve velké konkurenci na 5.místě.

Áža nás velice překvapila a už teď se těšíme, jak se ji bude dařit v nadcházející sezóně. Držíme palce!

Lůca Mašková

Lucka V roce 2019 poprvé závodí v kategorii 14 – 16 let. Přechod do vyšší kategorie vyžaduje zařazení náročnějších prvků i obtížnějších přechodů.

Lůca se s touto výzvou poprala velmi slušně a prozatím vybojovala 1x 13. a 3x 9.místo.

Adélka Chocholová

Adélka v roce 2019 závodila ve 3.VT a poprvé v kategorii 14-16 let. Oproti roku 2018 udělala velký výkonnostní posun.

Největší úspěch bylo 1. místo v Brně. Vybojovala si postup do 2.VT, kde změní kategorii a představí se v triu. Držíme palce!